geleidehondentuig
geleidehondentuig
press to zoom
Primo Plus Hulphondentuig
Primo Plus Hulphondentuig
press to zoom
Flash Hulphondentuig
Flash Hulphondentuig
press to zoom
1/1

GELEIDEHONDEN TUIG


Het Tre Ponti geleidehondentuig onderscheid zich door de optimale bewegingsvrijheid voor de hond. Deze ergonomische tuigen kantelen niet en duwen nergens op negatieve drukpunten. De fluoriserende gele kleur in combinatie met de reflecterende rand rondom zorgen er voor dat de hond, zowel overdag als in het donker, duidelijk zichtbaar zal zijn.

De tuigen zijn aan beide zijden voorzien van klittenband (8 x 5 cm) t.b.v. een logo. De lichtgewicht beugel kan eenvoudig los- en vastgekoppeld worden. Drie bevestigingspunten zorgen voor een perfecte controle en contact met de hond. De verbinding tussen beugel en het tuig zijn extra verstevigd en garanderen een lange levensduur van het tuig..


HULPHONDEN TUIGEN


Tre Ponti voert twee types hulphondentuigen, de Primo Plus en de Professionele Flash serie. Beide varianten in de opvallende fluor gele kleur en voorzien van een strook velcro (15 x 5 cm). De Primo Plus is het instap model en zal voldoen aan vrijwel alle wensen, welke aan een hulp- hondentuig gesteld mag worden. Bij het professionele Flash tuig is nog meer aandacht  besteed aan de ergonomische vormgeving. Verder zijn ringen en gespen bij dit tuig zo verwerkt, dat deze niet met de vacht in contact kunnen komen.

Uiteraard treft u ook in deze modellen alle bijzondere eigenschappen aan, waardoor Tre Ponti tuigen inmiddels zo populair zijn. Wij zijn er van overtuigd dat uw hond hierdoor nog beter en plezieriger voor u zal kunnen werken.

WERKWIJZE VERKOOP

Tre Ponti hondentuigen is een van de kwaliteitsproducten van familiebedrijf eye4pets. De verkoop van deze tuigen voor Assistentiehonden zal in Nederland en België alleen via ons verlopen. Dit om eventueel misbruik te voorkomen. Wij leveren aan alle particuliere personen, die gebruik maken van een officiële hulp- of geleidehond, dus via een goedgekeurde en/of hiertoe geaccrediteerde hondenschool en dit kunnen aantonen. Deze gegevens kunnen eventueel door ons bij de Stichting Gebruikers Assistentiehonden en/of de betreffende hondenschool gecontroleerd worden. Hiernaast leveren wij ook aan geaccrediteerde hondenscholen en scholen die de applicant status hebben.

MATEN (INDICATIEF) 

maat     M       10/20   kg      50 tot 65   cm borstomvang
maat     L        20/30   kg      70 tot 80   cm borstomvang
maat     XL      30/40   kg      80 tot 100 cm borstomvang
maat     XXL    40/60  kg      90 tot 120 cm borstomvang

  • Facebook
  • YouTube
  • Instagram